Oscar Prosper - referenssit verkkokaupoista

Esittelyssä uusimmat reponsiivisella teknologialla toteutetut Oscar Prosper -verkkokaupat.

 • Pulju.net

  http://www.pulju.net
  Responsiivinen

  Pulju.net on jo kulttimaineen saavuttanut suomalainen verkkokauppa, jonka mielenkiintoiset tuotteet ja taitavasti sanaillut tuotekuvaukset ovat viihdyttäneet asiakkaita jo vuodesta 2002. Puljua selaillessa vierähtää aikaa äkkiä suunniteltua enemmän, etkä osannut arvatakaan mitä tuotetta ilman et enää Puljussa käynnin jälkeen voi tulla toimeen. Loistava paikka lahjalöydöille, kavereiden viihdyttämiseen, tuparikutsuille, työpaikan piristykseksi, jne. 

  “Jo hyväksi havaittu ProsperCart valittiin Pulju.net verkkokaupan uudeksi alustaksi toisen verkkokauppaprojektin tuomien hyvien kokemusten johdosta. Looginen, nopea ja helppokäyttöinen hallinta helpottavat verkkokauppiaan arkea. Olemme käyneet tarjolla olevat verkkokaupparatkaisut aina alkuajan virityksistä keskinkertaisiin, vähän parempiin ja taas parempiin - ja nyt viimenään voimme sanoa, että tässä on kaikki mitä vakavasti hommansa ottava verkkokauppias softaltaan kaipaa.” 2002 – 2014 Pulju.net  

  Roope PeltolaPulju.net

 • Aminopörssi

  http://www.aminoporssi.fi/

  Aminopörssi on erikoistunut laadukkaiden urheiluravinteiden ja -varusteiden sekä superruokien ja luontaistuotteiden myyntiin.

  Responsiivinen
  Haastattelimme Anton Kiuttua, Aminopörssin, Luontaispörssin ja Festime –verkkokauppojen omistajaa. Kaikki Antonin kaupat pyörivät ProsperCartin® päällä, joten hänellä on vankka kokemus yrityksestämme ja verkkokauppaohjelmistostamme. Antonin yrityskokonaisuuteen kuuluu myös kivijalkamyymälä, joka käyttää ProsperCartin kassajärjestelmää. Lue lisää Antonin haastattelusta uutisistamme.

  Anton KiuttuAminopörssi

 • Savotta store

  http://www.savottastore.fi
  Responsiivinen

  Savotta Outlet –myymälä avattiin vuonna 2011 ja verkkokauppa pian sen jälkeen. 2016 Savotta Store verkkokauppa julkaistiin ProsperCart -alustalle, jolloin verkkokaupan ja myymälän myynti onnistuu helposti samalla ohjelmistolla. Myymälän ja verkkokaupan valikoimaan kuuluu ulkoilu-, retkeily-, metsästysvaatteita sekä metsästys- että kalastustarvikkeitä.

 • Kuntokauppa.fi

  http://www.kuntokauppa.fi/

  Kuntokauppa.fi on nettikauppaan keskittynyt kodin kuntoiluvälineitä ja -tarvikkeita sekä lisäravinteita myyvä liike, jolla on myös noutomyymälä Tampereella. Toiminnassa panostetaan erityisesti hyvään palveluun, helppoon asiointiin ja nopeaan toimitukseen. Pyrkimyksenä on kehittyä alati ja tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita kilpailukykyisin hinnoin.

  Responsiivinen
  ”Uuden verkkokauppa-alustan valinnassa ProsperCart® osoittautui vahvimmaksi vaihtoehdoksi edistyksellisenä ohjelmistona sekä asiakaskäyttäjän että kauppiaan näkökulmasta. Uuden alustan myötä verkkokaupassamme tavoitellaan entistä selkeämpää, asiakaslähtöisempää, virtaviivaisempaa ja turvallisempaa käyttäjäkokemusta. Kauppiaan näkökulmasta vaihdos luo edellytyksiä parantaa verkkokaupan hallittavuutta, raportointia ja kanssakäymistä asiakkaan kanssa. Myös hyväksi koettu aikaisempi yhteistyö, paikallisuus ja Web Monkey Oy:n voimakas sitoutuminen ohjelmiston kehitykseen tulevaisuudessa ovat olleet merkittäviä valintatekijöitä.”

  Matias KukkonenKuntokauppa.fi

 • Mökkimies.com

  http://www.mokkimies.com

  Mökkimies.com on eräilijän ja mökkeilijän erikoisliike. Valikoima on laaja, sisältäen tuotteita kalastustarvikkeista ruokailuvälineisiin ja saunavarusteista vaatteisiin. Monipuolinen tavaratalo niin aktiiviselle luonnossa liikkujalle kuin myös luonnonrauhaa ja mukavuuksia arvostavalle nautiskelijalle. Mökkimiehen graafinen ilme on ProsperCartilla tuotettu.

  Responsiivinen
  Mökkimies.com verkkokaupasta kattavasti kamaa mökkeilyyn, kalastukseen, kaseikkoon ja ennenkaikkea äijäilyyn! Olemme pyörittäneet verkkokauppaa Suomessa kohta 11 vuotta Pulju.net nimeä kantavalla erikoistavaroihin ja lahjaideoihin keskittyvällä kaupalla. Valitsimme uuteen Mökkimies.com projektiimme ProsperCart ohjelmiston koska se vaikutti täyttävän kaikki ne puutteet ja hienosäädöt jotka nykyisestä alustastamme vielä uupuivat. Muutenkin, oli aika päivittää softat nykypäivän standardeja vastaaviksi. Kaupan hallinnointi on tehokasta ja vakiona tulevat työkalut täyttävät melkeinpä kaikki toiveet mitä verkkokauppias voi valmiilta ohjelmalta toivoa. Olemme tuottaneet molempiin kauppoihimme paljon kustomoituja räätälöintejä ProsperCart Oy:llä ja ajatus on jatkaa samaa rataa myös tulevaisuudessa. On hyvä, että sekä räätälöinnit että erikoistoiminnot saadaan tilattua samalta yritykseltä joka vastaa myös verkkokauppa-alustasta ja päivityksistä. Myös pitkä asiakassuhde aikaisemmilta vuosilta ProsperCart Oy:n kanssa ja heidän vuosien kokemuksensa verkkokaupasta ja toimintojen suunittelusta puolsi päätöstä heidän uuteen softaan.

  Roope PeltolaMökkimies.com

 • If Turvakauppa

  https://turvakauppa.if.fi/
  Responsiivinen

  If Turvakaupan valikoima sisältää kaiken tarpeellisen liittyen turvallisuuteen. Heidän valikoimistaan löydät tarvikkeet ja varusteet niin henkilö-, palo- ja lapsiturvallisuuteen kuin myös ratkaisut kodin vahingontorjuntaan, lukitukseen jne.

  ”ProsperCart on ollut monessa mielessä paras vaihtoehto verkkokauppapohjaksi. Pohjaksi haluttiin mahdollisimman selkeäkäyttöinen, mutta kuitenkin monipuolinen ohjelmisto. Saimme olla kehitystyössä hyvin mukana alusta asti, ja lopputulos oli onnistunut. Tärkeimpiä ominaisuuksia meille oli helppokäyttöisyys sekä asiakkaalle että kauppiaalle, sujuvat ja monipuoliset toiminnot sekä valmiin kaupan etukäteen määritetty graafinen ulkonäkö. Ruotsinkielinen vaihtoehto kaupassa oli myös oleellinen vaatimus. Kehitysideoitamme ja -toiveitamme on otettu hienosti vastaan, ja niitä toteutetaan tarpeen mukaan. ProsperCartissa kauppias itse voi tehdä suurimman osan muutoksista ja lisäyksistä juuri silloin kun haluaa. Tämä tehostaa kaupan kehitystä ja auttaa pysymään mukana yhä kasvavassa verkkokauppatrendissä.”

  Anu Lehto, Turvakauppa.if.fiIf Turvakauppa

 • Pretty.fi

  http://www.pretty.fi
  Responsiivinen

  Yksi Suomen johtavista kosmetiikan verkkokaupoista, pretty.fi vaihtoi ProsperCartiin. Tärkeitä tekijöitä Prettylle oli nopeus, käytettävyys ja hakukoneystävällisyys.

 • Cycli

  http://www.cycli.fi
  Responsiivinen

  Polkupyöräilijän erikoiskauppa. ProsperCartilla hoituu Cyclin huolto, myymälämyynti, sekä verkkokauppa. ProsperCartista on moneksi.

 • Bebag

  http://www.bebag.fi
  Responsiivinen

  Be Bag on myynyt laukkuja jo yli 25 vuoden ajan. Nyt Bebag laajensi ensimmäistä kertaa verkkokauppaan ja kerralla upeasti! Hieno responsiivinen kauppa palvelee ylivoimaisella kokemuksella asiakkaita ympäri Suomen, niin mobiilisti kuin kotona.

  BeBag on kotimainen perheomisteinen laukkuliike, joka on toiminut Porissa jo 25 vuoden ajan. Vuonna 2014 vietimme myymälän 25-vuotisjuhlia ja halusimme avata sen kunniaksi verkkokaupan. Valitsimme Prospercartin verkkokauppatoimittajaksemme, koska Prospercart pystyi täyttämään kaikki ennalta määrittelemämme laatuvaatimukset. Meille oli tärkeää, että pystyimme yhdistämään myymälän ja verkkokaupan varastot sekä myymälän kassan ja verkkokaupan hallinnoinnin yhteen ja samaan järjestelmään. Tärkeää oli myös, että järjestelmä on helppokäyttöinen. Halusimme verkkokaupan sivujen olevan ulkoasultaan ja toiminnoiltaan nykyaikaiset ja sivujen toimivan moitteettomasti kaikilla päätelaitteilla. Prospercart pystyi tarjoamaan nämä kaikki ominaisuudet ja siksi olemme olleet valintaamme tyytyväisiä.

  Miia Suni-ManninenBebag

 • IlonPolku

  http://www.ilonpolku.fi
  Responsiivinen

  Jo vuosia verkkoauppaa pitänyt kristillinen kauppa IlonPolku tuli pisteeseen, missä kaupan uudistaminen oli ajankohtaista. Laajan tuotevalikoimansa myyntiä tukemaan IlonPolku valitsi ProsperCartin mm. hakukonenäkyvyyden parantumisen, helpon käytettävyyden, konversiotehokkuuden ja monipuolisten työkalujen vuoksi. Ilonpolussa käytettiin responsiivistsa Crimson Lite -ulkoasupohjaa. Selkeä ja toimiva - myös mobiiliselaimilla käytettäessä. 

  “Valitsimme ProsperCartin, koska halusimme löytää itsellemme nimenomaan yhteistyökumppanin, joka pystyy tarjoamaan erinomaisen verkkokauppapohjan ylläpitoineen ja pitämään meidät jatkossakin kehityksen kärjessä. Onnistuneen valinnan myötä meillä itsellämme on nyt edessämme hyvät mahdollisuudet keskittyä ydintoimintamme kehittämiseen ja sitä kautta myös tuottavuuden ja liiketoiminnan kasvattamiseen. Menestykseen tarvitaan aina eri osa-alueiden huippuosaajat ja uskomme saaneemme kumppaniksemme yhden heistä.” -Tuomo

  Tuomo KokkoIlonPolku

 • Landen

  http://www.landen.fi/rauta/

  Rauta-, maatalous-, pienkone- ja puutarhamyymälä.

  Responsiivinen
  "Vaihdoimme verkkokauppa-alustamme ProsperCart ohjelmistoon, koska halusimme verkkokaupan kasvavaan kysyntään meille ominaisuuksiltaan paremman ja toimivamman ratkaisun. Vaihto oli helppoa, koska Web Monkeyn asiakaspalvelu toimii nopeasti ja vaihdoksessa ilmentyneet pienet ongelmat ratkaistiin saman päivän aikana. Ensimmäinen tilaus tuli samana päivänä, kun asennus oli tehty ja hakukoneen kautta alkoi tulla asiakkaita nopeasti. ProsperCart verkkokauppaohjelma itsessään on helppokäyttöinen ja erittäin monipuolinen sekä kotimainen. Kuvien automaattiskaalaus helpottaa erittäin paljon tuotteiden lisäämistä. Liittyvät tuotteet ja niihin saatavat pikkukuvat lisäävät myyntiä ja toimivat sivulla myös "mainoksina". Ostoskorin tuotekuvat selkeyttävät ja helpottavat asiakkaiden asioimista. Maksutapoja on saatavilla monipuolisesti."

  Marko Landen, Landen.fi/rautaLanden

 • Velobia

  http://www.velobia.fi
  Responsiivinen


  Polkupyöräräätäli ja pyöräilyn erikoiskauuppa Velobia käyttää ProsperCartia verkko- ja myymälämyyntiin sekä huollossa. Responsiivinen verkkokauppa vastaa Velobian imagoon ja asiakaskunnan tarpeisiin täydellisesti. ProsperCartin avulla myös Velobian työprosessit yksinkertaistuivat huomattavasti. Myös huoltotarjoukset, huoltoprojektien seuranta ja laskutus onnistuvat nyt helposti.

  Ohjelmiston vaihto tuli meille nopeasti ajankohtaiseksi. Halusimme integroidun järjestelmän, joka tulee kivijalkakauppaamme ja huoltoa, mutta toimii myös verkkokauppana. ProsperCart oli hinta/laatusuhteeltaan pienelle yritykselle kohtuullinen ja sisältää monia ominaisuuksia, joita ei kalliimmissakaan ratkaisuissa ole. Erityisesti soveltuvuus mobiilikäyttöön ja tietojen syöttäminen vain kerran oli vaikuttava tekijä. Käytämme paljon ProsperCartia kassajärjestelmänä ja siinäkin käytössä ohjelma on osoittautunut yksinkertaiseksi käyttää. Sakari

  Sakari SainioVelobia

 • Aaltostore

  http://www.aaltostore.fi
  Responsiivinen

  Aalto Store on syntynyt rakkaudesta mukavaan ja laadukkaaseen vapaa-ajan viettoon - niin pohjoisen lumisilla rinteillä kuin Saimaan aalloilla.

  Hyvä vapaa-aika syntyy monista tekijöistä – yksi niistä on mukava, tilanteeseen sopiva, rento ja yksilöllinen pukeutuminen.

  Avasimme Aalto Store verkkokaupan maaliskuussa 2013. Kymmenen vuoden kokemus matkailualan verkkokaupan parissa on tuonut näkemystä verkkokauppamaailmaan, joten työkalujen valinta oman yrityksen tarpeisiin tehtiin huolellisen ja systemaattisen vertailun perusteella. Listasimme liiketoimintamme kannalta tarpeelliset ominaisuudet ja priorisoimme ominaisuuksien merkityksen toiminnallemme. Parhaiten vaatimuksiimme vastasi Prospercartin monipuolinen ja selkeä verkkokauppaohjelmisto. PopUp -myymälöistä ja verkkokaupasta koostuvan konseptimme kannalta on tärkeää, että voimme hoitaa samalla ohjelmistolla kätevästi sekä varastonhallinnan, verkkokaupan että myymälöiden kassatoiminnot. Päivittäisessä käytössä ovat myös Prospercartin monipuoliset raportointityökalut, jotka tukevat aloittavaa yrittäjää tuotevalikoiman rakentamisessa ja tulosten seurannassa. Tuotetohtori -toiminto on helpottanut tuotetietojen hallintaa – ja pelastanut varmasti monelta virheeltä. Kampanja- ja myynninedistämistyökaluilla on helppo luoda asiakkaita aktivoivia markkinointikampanjoita. Odotamme innolla, että pääsemme kehittämään ja kasvattamaan kauppaamme uusille markkina-alueille yhteistyössä Prospercartin kanssa.

  Marja TiainenAaltostore

 • Ullanunelma.fi

  http://www.ullanunelma.fi/
  Responsiivinen!

  Ullanunelma.fi on leivonnan erikoiskauppa, jonka runsaassa valikoimassa on leivontavälineitä muoteista pienkoneisiin. Sivustolla on myös kattava reseptivalikoima erilaisia leivoksia ja ruokia. Ullalla on myös oma TV-sarja LIV TV:llä.

  Perustin verkkokauppani vuonna 2007 ja yrityksen kasvun myötä entinen verkkokauppaohjelmisto ei enää riittänyt meille. Prospercart osoittautui ylivoimaiseksi muihin verkkokauppaohjelmiin verrattuna ja olemme olleet oikein tyytyväisiä Prospercartin monipuoliseen ohjelmaan. Työmme on helpottunut ja nopeutunut hallinnan puolella, ohjelmisto on myös hyvin asiakasystävällinen. Prospercartin ohjelmisto on nykyaikainen, johon olemme saaneet räätälöityä monia toimintoja, mm. reseptisivuston ja siihen liittyvät tuotteet jotka helpottavat asiakkaan ostopäätöstä.

  Ulla SvenskUllanunelma.fi

 • Li´l Decor

  http://www.lildecor.fi
  Responsiivinen!

  Sisustusalan erityismyymälä ja verkkokauppa.

 • Piironki

  http://www.piironki.fi
  Responsiivinen

  Tyylin ja sisustuksen erikoistuntija aivan Helsingin keskustassa. ProsperCartilla hoituu verkkokauppa, myymälä, b2c-, sekä b2b-myynti.

 • Markun Musiikki

  http://www.markunmusiikki.fi
  Tässä on hyvä esimerkki onnistuneesta liiketoiminnan laajentamisesta uuteen kanavaan!
  Responsiivinen

  Legendaarinen Markun Musiikki liputtaa kotimaisen palvelun puolesta jo vuodesta -92 ja toi palvelutasonsa myös bittiavaruuteen aaton aattona 2014, ProsperCart-ohjelmistolla tietysti! Tuotteiden hallinta ja esillepano helpottui vanhaan julkaisujärjestelmään verrattuna eksponentiaalisesti ja myös tilausten vastaanotto muualta kuin myymälästä helpottui. Uuden kanavan käyttöönotto ei välttämättä lisää työtaakkaa, se voi usein myös helpottaa asioita. Ja niinhän sen pitäisikin! Markun musiikki on hyvä esimerkki hyvästä kotimaisesta asiantuntijakaupasta, jossa hinnatkin on kohdallaan. Tämän kaupan nähdessään tulee miettineeksi kahteen kertaan, ostaako ulkomailta vai tukeako kotimaista!

  "Pitkään katselimme eri vaihtoehtoja että mikä firma meille tekisi toimivan, helppokäyttöisen ja hyvän verkkokaupan. Prospercart valikoitui vahvimmaksi ehdokaslistallamme, mm selkeyden ja toimivuuden takia. Entiset sivumme olivat hitaat päivittää, tuotteen laitossa sivuille meni useita minuutteja ja näyttävyys ei ollut sitä mitä halusimme. Onneksi tähän tuli muutos, kun hankimme Prospercart ohjelmiston. Tuotteiden esillelaitto sivuille on vaivatonta, nopeaa ja ennenkaikkea näyttävää. Kuvat ja videot saa helposti näkyville, myös Google-näkyvyys on parantunut huomattavasti. Verkkokauppa on saanut erinomaista palautetta asiakkailta, tilauksia tullut hyvin ja myös meidän työntekijät on tyytyväisiä, helppokäyttöisyyden ja toimivuuden ansiosta. Vaikka verkkosivusto on tosi helppokäyttöinen, niin se sisältää useita monipuolisia juttuja mitä tarvitaan kun verkkokauppaa pyöritetään. Jos on tullut ongelmatilanteita verkkosivun suhteen, niin apu on tullut todella nopeasti ja ammattitaitoisesti Tampereen poijjilta. Olemme erittäin tyytyväisiä sivustoomme.

  Toni LukkariMarkun Musiikki

 • Kameratori

  http://www.kameratori.fi
  Responsiivinen

  Kaikkien kamera- ja kuvausintoilijoiden the place to go. Testatut ja tarkastetut käytetyt kamerat, objektiivit, sovitteet, salamat ja muut laitteet, ja millä valikoimalla! Ainoa laatuaan. Erityisesti räätälöity ProsperCart juuri Kameratorin käyttötarpeisiin. Nämä miehet tietävät mitä ovat tekemässä! Hieno ja selkeä kauppa!

  Kameratori on ProsperCartin ja Kameratorin erikoisprojekti ja ohjelmisto on oma kehityshaaransa. Kameratorissa myös multi-seller toiminnallisuus ja paljon muuta räätälöityä.

 • Kivikangas

  http://www.kivikangas.fi/
  Responsiivinen

  Kivikankaan verkkokauppaprojektissa tärkeinä lähtökohtina oli yksi hallinta ja kaksi erillistä kaupan ulkoasua, helppokäyttöisyys ja integroitavuus. 
  Kivikangas Oy on vuonna 1981 perustettu maahantuonti- ja tukkuliike päätoimialanaan kalastusvälineiden ja kasvihuoneiden sekä urheilutarvikkeiden valmistus ja myynti. Tästä syystä myös b2b-ominaisuudet ProsperCartissa ovat tärkeitä.

  Kivikankaan kaupassa on kaksi erillistä ulkosua valikoimineen:

  Juliana - kasvihuoneet ja Pietarinverkko - kalastus

      

 • Virtahirvi

  http://www.virtahirvi.fi
  Responsiivinen

  "Sähkötarvikkeet joka sorkalle."

 • Suodatinkeskus

  http://www.suodatinkeskus.com
  Responsiivinen

  Sisäilmaan erikoistunut kauppa jo vuodesta 1998.

 • Raskauskeiju

  http://www.raskauskeiju.fi
  Responsiivinen

  Raskauskeiju.fi on äitiyden-, odotusajan- ja lastentarvikkeiden erikoisliike netissä. Raskauskeiju on  suomalainen perheyritys, jonka kulmakivinä ovat palvelualttius ja luottamus.

 • Marinea.fi

  http://www.marinea.fi
  Responsiivinen

  Veneilyn ja mökkeilyn erikoiskauppa verkossa ja myymälässä.

  Marinea on Suomen vanhin navigointiin, vene-elektroniikkaan ja teknisimpiin venetarvikkeisiin erikositunut liike joka on toiminut jo vuodesta 1991. Marinean verkkokaupan mökkeilyosiolle tehtiin oma itsenäinen ulkoasu ja valikot. Verkkokauppa on integroitu Marinean taustajärjestelmiin. ProsperCart 2.0:n avulla varsin mobiili asiakaskunta tavoitetaan entistä paremmin.

 • Pihano

  http://www.pihano.fi
  Responsiivinen

  Pihano on erikoistunut puutarhan, terassin jne. ulkoalueiden sisustamiseen. Pihano uudisti verkkokauppansa tarjoten asiakaskunnalleen entistä helppokäyttöisemmän verkkokaupan niin koneelle kuin mobiiliin. Tärkeää oli tilausten käsittelyprosessin ja ohjelmiston käytön virtaviivaistuminen, sekä tietysti tehokas ja yksinkertainen ostoprosessi asiakkaalle.

 • Hudomi Shop

  https://www.hudomi.fi

  Hudomi Shop on pieni varkautelainen yritys, jolta löytyy Suomen kattavin valikoima suojakuoria uusiin älypuhelimiin ja tablet-tietokoneisiin kilpailukykyiseen hintaan.

  Hudomin ruotsinkielinen kauppa.

  Hudomin englanninkielinen kauppa.

  Responsiivinen
 • Lemmikkitukku

  http://www.lemmikkitukku.fi

  Kaunis ja monipuolinen Lemmikkitukku suunniteltiin Lemmikkitukun oman asiantuntevan henkilöstön kanssa alusta loppuun.

  Responsiivinen
 • Zep Finland

  http://www.zepfinland.fi/shop
  Responsiivinen

  Zep Finland Oy, käyttää nyt ProsperCartia! Katso hieno responsiivinen kauppa! Zep Finlandin koko tuoterepertuaari on b2b-asiakaskunnalle myynnissä samalla kun b2c-asiakaskunnalle sivusto toimii kattavana katalogina.

 • Blackgroup

  http://www.blackgroup.fi
  Responsiivinen

  Vaihtoehtoisen muodin huippukauppa Blackgroup uudisti kauppansa ProsperCartille.

 • Stuntman

  http://www.stuntman.fi
  Responsiivinen

  Stuntman - paitakauppa jo ajalta ennen verkkokauppoja. Monille tuttu jo seiskapäivää lehden takakannesta. Ensimmäisiä verkkokaupan pionereejä, joka monen vuoden jälkeen vaihtoi ohjelmiston ProsperCartille. Responsiivinen Stuntman on nyt hieno ja ohjelmisto palvelee myyntiä monin verroin tehokkaammin kaikissa päätelaitteissa.

  Stuntmanilta löytyy vaatetta painatuksineen melkein jokaiseen makuun pitkällä kokemuksella hyvästä asiakaspalvelusta.

 • Lumingerie.fi

  http://www.lumingerie.fi
  Responsiivinen

  Lumingerie.fi myy rintaliivejä, alusvaatteita, paitoja sekä puseroita kurvikkaille naisille.

 • Villikihara.fi

  http://www.villikihara.fi

  Villikihara.fi on hiustenhoitotuotteiden ja tarvikkeiden erikoiskauppa.

  Responsiivinen
 • Voimaharjoittelu

  http://kauppa.voimaharjoittelu.fi/

  Esimerkillistä sisällöntuotantoa yhdistettynä tehokkaaseen verkkokauppaan.

  Responsiivinen

  Suomessa ja pitkin ulkomaitakin tutuksi tulleen voimailija, tietokirjailija ja blogisti Sakari Selkäinahon verkkokauppa on voimalijoiden referenssipaikka. Tässä on hyvä esimerkki, kuinka trafiikkia saadaan kauppaan laadukkaan sisällön avulla. Poikkeuksellisesti etusivuna toimii blogi ja kauppaan mennäänkin sisältö edellä, samalla hakukonenäkyvyyteen saadaan valtavasti synergiaa blogeista.

  Sisältövaikutteinen myynti jatkuu itse verkkokaupassa, jossa tuotteiden suosittelu on korkeassa roolissa. Kaupassa on paljon voimailualan tunnettujen kärkinimien arvosteluja tuotteista, mikä indikoi tavallisellekin ostajalle, mikä on käytännössä toimivaksi testattu.
  Voimaharjoittelun kauppa on tietysti responsiivinen ja pyörii ProsperCartilla, jolla tilausten käsittely ja tuotteiden ylläpito ja kaikki arkirutiineihin liittyvä on yksinkertaistettu ja ylimääräiset klikkaukset ja valikkosurffailu minimoitu.
   
  Tietomäärältään Suomen kärkiblogi: www.voimaharjoittelu.fi 
 • Varustetukku

  http://www.varustetukku.fi
  Responsiivinen

  Varustetukku vaihtoi ProsperCartiin. Pitkän linjan varuste-, erä- ja liikelahjakauppa on nyt uusittu. Kauppiaan työprosessit helpottuivat huomattavasti ja kauppa selkiytyi. Moderni ohjelmisto tuo huomattavia parannuksia konversiotehokkuuteen. Nyt tuotteiden löytäminen ja niiden ostaminen on asiakkaalle helppoa. Samalla otettiin käyttöön uusia maksutapoja asiakkaita palvelemaan.

 • Armyvaatteet.fi

  http://www.armyvaatteet.fi/
  Responsiivinen

  Armeija- ja eräilytarvikkeiden verkkokauppa ja varastomyymälä.

 • Fotoman.fi

  http://www.fotoman.fi
  Responsiivinen

  Fotoman - kamera- ja valokuvausliike verkossa ja myymälässä.

  ProsperCart on Fotomanin valinta verkkokauppaan ja myymälään. Fotoman on hyödyntänyt ohjelmistoamme tehokkaasti jo monen vuoden ajan. Responsiivisen ProsperCart 2.0:n avulla Fotoman pysyy kilpaillun alansa tervimmissä kärjessä. Tehokkaan verkkokauppaohjelmiston avulla lähetysten käsittely hoituu ennätysajassa, mistä on merkkinä Fotomanin tyytyväinen asiakaskunta.

 • Fimeko.fi

  http://www.fimeko.fi
  Responsiivinen

  Fimeko.fi on ammattivalokuvaajan palveleva verkkokauppa.

 • Digitarvike

  http://www.digitarvike.fi

  Kuvauksen erikoisliike, Digitarvike

  Responsiivinen
 • Lamppukauppa.fi

  http://www.lamppukauppa.fi

  Valaisimet, lamput ja tarvikkeet. Erittäin selkeä ja helppokäyttöinen verkkokauppa. Kurkkaa kätevä käyttötapahaku!

  Responsiivinen
 • Hermon.no

  http://www.hermon.no/
  Responsiivinen

  Norjan suurin kristillinen kustannusyhtiö.

 • Leeloo

  http://www.leeloo.fi
  Responsiivinen

  Naisten kenkiin ja muotiin erikoistunut verkkokauppa

 • Luurinetti

  http://www.luurinetti.fi
  Responsiivinen

  Puhelimien ja puhelintarvikkeiden erikoiskauppa.

 • Agripalvelu.fi

  http://www.agripalvelu.fi/

  Agripalvelu on palveleva verkkokauppa, valikoimanaan mm. työturvallisuusvälineet, radiopuhelimet, valaisimet ja koiratutkat.

  Responsiivinen
 • Levytukku.fi

  http://www.levytukku.fi
  Responsiivinen
  

  Levytukun pääasiallisena tehtävänä on löytää asiakkailleen heidän tarpeitaan tyydyttävät soittimet ja tarvikkeet. Suorat kontaktit valmistajiin takaavat, että palvelu toimii ja vaikeisiinkin kysymyksiin saadaan vastaus.

 • Geezers

  http://www.geezers.fi

  Kaikkea katutaitelijoille

  Responsiivinen
 • Soitintukku.fi

  http://www.soitintukku.fi
  Responsiivinen

  Musiikki Järvenpää Oy on Seinäjoella toimiva musiikkikauppa ja soittimien erikoisliike, sekä monipuolinen verkkokauppa. Liike on toiminut jo 40 vuotta ja on monipuolisuudessaan arvostettu alan erikoisliike myös valtakunnallisesti. Valikoimaan kuuluvat kaikki soittimet, nuotit, soitintarvikkeet ja äänentoistolaitteet. 

 • Terveysmarket

  https://www.terveysmarket.fi/
  Responsiivinen

  Terveysmarket on asiantunteva kotimainen hyvinvointituotteiden verkkokauppa.

 • Autonhoitokauppa

  http://www.autonhoitokauppa.fi
  Responsiivinen

  Asiantunteva autonhoidon erikoiskauppa.

 • Palkintotehdas

  http://www.palkintotehdas.fi
  Responsiivinen

  Pokaalit ja pystit. Ihan kaikenlaiset.

 • Unelmalemmikit

  http://www.unelmalemmikit.fi
  Responsiivinen

  1992 perustettu lemmikkitarvikkeiden myymälä ja verkkokauppa toimivat nyt saumattomasti ProsperCartilla

 • Suomen hoivatarvike

  http://www.hoivatarvike.fi
  Responsiivinen

  Suomen Hoivatarvike on 2004 perustettu maahantuonti-, tukku- ja vähittäisliike, joka myy hoivatarvikkeita myös yksityisille edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan.

 • Kuuloverkko

  http://www.kuuloverkko.fi
  Responsiivinen

  Kuulonsuojaus, kuulolaitteet ja tarvikkeet.

 • Spesiaalikoot A ja O

  http://www.speci.fi
  Responsiivinen

  Erittäin isojen kenkien ja vaatteiden erikoisasiantuntijakauppa. Ainoa laatuaan.

 • Pikkujalat

  http://www.pikkujalat.fi
  Responsiivinen

  Lasten kenkiin erikoistunut asiantuntijaliike.

 • Pikku Piia

  http://www.pikkupiia.fi
  Responsiivinen

  Pikku Piia Oy lastentavaratalo. Lähes kolmenkymmenen vuoden kokemuksella Pikku Piia on vaikuttanut suomalaisteen lastentarvikemaailmaan. 

 • PaaPii Design

  https://www.paapiidesign.com/

  PaaPii on omasta erottuvasta designista ja sykähdyttävistä värisävyistä tunnettu merkki. Valikoimaan kuuluu sekä kankaat, että vaatteet, kaikki omaa suunnittelua.

  Responsiivinen
 • Leivonniemi Oy

  http://www.leivonniemi.com
  Responsiivinen

  Turkis- ja nahkatoimittaja yli 60 vuoden historialla.

 • Puutarhakoristeet.net

  http://www.puutarhakoristeet.net
  Responsiivinen

  Puutarhatavaraoiden erikoiskauppa.

 • jyväskylänkangaskauppa.com

  http://www.jyvaskylankangaskauppa.com/
  Responsiivinen

  Jyväskylän kangakauppa on kankaiden, ompelutarvikkeiden sekä lastentarvikkeiden erikoiskauppa. Heidän valikoimista löytyy trikoot, joustofroteet, resorit ja velourit suoraan maahantuojalta! Lisäksi hyvät valikoimat imetyspaitoja sekä kestovaippoja.

 • Dexerstore

  http://www.dexerstore.com
  Responsiivinen

  Innovatiivisia tuotteita maahantuova ja myyvä verkkokauppa.

 • Hobbycenter

  http://www.hobbycenter.fi
  Responsiivinen
  

  Asiakaspalveluun ja nopeisiin toimitusaikoihin panostava RC-laitteiden ja ilmailualan tarvikkeiden verkkokauppa, sekä myymälä Tuusulassa.

 • Ridemore

  http://www.ridemore.fi
  Responsiivinen

  Maastopyöräilijän täyden palvelun pyöräkauppa.

 • Raahen Motocafe

  http://www.raahenmotocafe.com
  Responsiivinen

  Moottorikelkkojen, mönkijöiden, puutarhalaitteiden ja muiden pienkoneiden erikoisverkkokauppa ja myymälä jo vuodesta 1980! ProsperCartillakin jo monta vuotta asiakkaana. 

 • Chilitarvike.fi

  http://www.chilitarvike.fi/
  Responsiivinen

  Chilitarvike on chilituotteiden ja kasvatustarvikkeiden verkkokauppa. Chilitarvikkeelta löytyy myymälät Tampereelta, Hämeenlinnasta, Vantaalta, Helsingistä ja Turusta. 

  Chilitarvikkeesta saa myös kaikki legendaariset Poppamiehen tuotteet. Kauppaan on toteutettu kaksi ulkoasua, toinen kasvatustarvikkeille ja toinen valmiille chilituotteille.

 • Jäsenedut

  http://www.jasenedut.fi
  Responsiivinen

  Ammattiliittojen jäsenille kohdistettu palvelu

 • Allergia-apu

  http://www.allergia-apu.fi
  Responsiivinen

  Allergia-apu Oy on vuonna 2005 perustettu sisäilma- ja allergia-alan erikoisliike, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten hyvinvointia järjestämällä heille terveellisempi ja viihtyisämpi asuin- tai työympäristö.

 • Paperella

  http://www.paperella.fi

  Askartelutarvikkeiden erikoisverkkokauppa ja maahantuoja jo vuosien kokemuksella.

  Responsiivinen
 • C2 Smartlight

  http://www.c2smartlightshop.com/

  Jyväskylästä ponnistaa paljon teknologiayrityksiä. Valaistusinnovaattori C2 Smartlight on ratkaissut valaisuongelmia ja säästänyt energiaa Suomessa useimmissa suurissa ja pienemmissäkin kaupungeissa ja katujen varsilla. ProsperCart auttaa C2 Smartlightia niin kotimaan kuin ulkomaan myynnissä. Ohjelmisto yhdistetään myös yrityksen taustajärjestelmiin.

 • Kivilinna Oy

  http://www.kivilinna.com

  Kone- ja työkaluliikke jo vuodesta 1983. Nyt myös verkossa. 

  Responsiivinen
 • Antiikkiverstas

  http://www.antiikkiverstas.com

  Perinnerakentamisen erikoisverkkokauppa ja myymälä Salossa.

  Responsiivinen
 • Vantaan Musiikki

  http://www.vantaanmusiikki.fi
  Responsiivinen

  Vantaan Muusiikki palvelee asiakkaitaan Vantaan myymälästä sekä verkkokaupasta käsin. Liikkeen valikoima on laaja sisältäen mm. soittimet, tarvikkeet, äänentoisto, karaokelaitteet, valot yms.

 • Lankaidea

  http://www.lankaidea.fi

  Lankojen ja neulomisen erikoiskauppa.

  Responsiivinen
 • Sanamaailma

  http://www.sanamaailma.fi
  Responsiivinen

  Erityisesti lapsen puheen ja kielen, ajattelun sekä motoristen ja aistitoimintojen kehitystä tukevien tuotteiden tuotteiden erikoiskauppa.

 • Suodatinmaailma

  http://www.suodatinmaailma.fi
  Responsiivinen

  Ilmanvaihtokoneiden suodattimien erikoiskauppa.

 • Novakari

  http://www.novakari.fi

  Siivoustarvikkeet ja suurtaloustuotteet

  Responsiivinen
 • Referenssit ProsperCart 1.x -version kaupoista

  http://www.prospercart.fi/edut/referenssit_aiemmat_toteutukset/

  Referenssejä on vielä paljon lisää...

  Käy tästä kurkkaamassa 1.x version ProsperCart verkkokaupat.