Lisäpalvelut

Graafinen suunnittelu

ProsperCart Oy:n lahjakkaat ja kokeneet graafikot suunnittelevat yrityksenne tarpeisiin näyttävät bannerit, kokonaan uuden ulkoasun, printtimediaan mainosmateriaalit, tai mitä graafista materiaalia verkkokauppanne liiketoimintaan tarvitsettekaan. Kysy lisätietoja ProsperCartin myynnistä.

Verkkokaupan räätälöintityöt

Usein verkkokaupoilla on erilaisia yksilöllisiä tarpeita verkkokaupan toimintojen suhteen. Olemme toteuttaneet satoja erikokoisia verkkokauppojen räätälöintiprojekteja. Jos jokin verkkokauppaohjelmistosi toiminto ei tue optimaalisesti yrityksesi prosesseja, kerro ongelmasi meille, niin mietitään yhdessä miten voisimme auttaa teitä. Usein suhteellisen pienelläkin ohjelmointityöllä voidaan saada aikaan liiketoimintaa huomattavasti tehostavia uudistuksia. 

Verkkokauppiaan Mentor™ -palvelu

Verkkokauppiaan Mentor™ -palvelu on ProsperCartin® tarjoama henkilökohtainen konsultointipalvelu verkkokaupan perustajalle tai nykyisen kauppansa tehokehittäjälle. Lue lisää Verkkokauppiaan Mentor™ -palvelusta.

Verkkoliiketoiminnan konsultointi ja koulutuspalvelut

Jos olet perustamassa uutta verkkokauppaa, voimme konsultoida uuden liiketoiminnan perustamisessa vaadittavien osa-alueiden kartoittamisessa ja neuvoa miten pääsette niissä eteenpäin. Tarjoamme myös konsultointia verkkokaupan perustamisen jälkeen, esimerkiksi hakukonemainonnan ja muiden asioiden kanssa. Toimimme asiakkaidemme kumppanina myös projektin jälkeen. Meidän puoleemme voi kääntyä aina, kun apua tarvitsee tai haluaa kehittää verkkoliiketoimintaansa eteenpäin.

Jokaisen verkkokauppiaan olisi syytä mielestämme itsekin osata vähintään perustiedot seuraavista osa-alueista: hakukonemainonta, verkkokaupan raportit tukena liiketoiminnalle, hakukoneoptimoinnin toimintaperiaatteet, tekstisuunnittelu, konversiotason parantaminen, jne. Ilman riittävän monipuolista verkkoliiketoiminnan osaamista on vaikeaa rakentaa kannattavaa liiketoimintaa internet-ympäristössä. Voimme toteuttaa tarpeitanne vastaavan koulutustilaisuuden tai konsultointi-istunnon. Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen! Meillä voi myös teettää verkkokaupan analyysin, jossa käymme verkkokauppanne läpi ammattilaisen silmin ja etsimme siitä eri osa-alueita koskevia parannusehdotuksia.

Testauspalvelut

ProsperCartin verkkokaupan perustamisprojekteihin kuuluu normaali käyttöönottotestaus. Tarvittaessa verkkokauppaan voidaan toteuttaa myös normaalia testausta laajempi lisätestauspalvelu. Tällä laajemmalla testauksella voidaan löytää myös harvinaisemmilla selaimilla mahdollisesti ilmenevät virheet. Lue lisää.

Hakukoneoptimointipalvelut

ProsperCart tarjoaa asiakkailleen myös korkeatasoisia hakukoneoptimointipalveluita. Hakukoneoptimointi on sellaisten asioiden tekemistä, joilla pyritään parantamaan verkkosivuston näkyvyyttä Googlessa ja muissa hakukoneissa. Hyvin onnistuneen hakukoneoptimoinnin seurauksena parantuneen hakukonenäkyvyyden ansiosta sivustolle tulee jopa moninkertainen määrä kävijöitä ja maksavia asiakkaita. Olemme saaneet hakukoneoptimoinnilla aikaan mahtavia tuloksia kävijämäärien ja liikevaihdon kasvattamisessa. Lue lisää hakukoneoptimointipalvelustamme.

Google AdWords -hakukonemainonta

ProsperCart Oy tarjoaa Google AdWords hakusanamainontapalvelua verkkokauppiaille, jotka haluavat ulkoistaa hakukonemainontansa siihen erikoistuneiden ammattilaisten haltuun. Palvelun tuottaa ProsperCart Oy:n suomalainen yhteistyöyritys, joka on erikoistunut AdWords-mainontaan. Kasvata myyntiä nopeasti ja kannattavasti! Lue lisää Google AdWords hakukonemainontapalvelusta.

Giosg LIVE chat ja ostoskorin seuranta

Verkkokaupan asiakaspalveluun soveltuu parhaiten suomalainen Giosg LIVE chat-järjestelmä, jossa on ostokorin seuranta ja älykäs rules-järjestelmä, joka arvottaa vieralijan potentiaalisuutta ja auttaa asiakaspalvelijaa keskittymään todennäköisimmin syntyviin kauppoihin. ProsperCart suosittelee!

Sähköpostimarkkinointi Creamailerilla

Creamailer on suomalainen työkalu sähköpostimarkkinointiin ja uutiskirjeiden toimivuuden seurantaan. Jos ProsperCartin sisäänrakennettu uutiskirjejärjestelmä ei riitä käyttöösi ja tarvitset monipuolisempia työkaluja sähköpostimarkkinointiin, on Creamailer hyvä valinta. Creamailerissa on monipuolinen uutiskirjekampanjoiden tehokkuuden seuranta: näet kuinka moni vastaanottaja avasi sähköpostin, klikkasi siinä olevia linkkejä jne. Viestien muotoileminen tyylikkään näköiseksi on helppoa. Lisäksi Creamailer tukee vastaanottajien segmentointia erilaisiin vastaanottajaryhmiin. Lue lisää. Meidän kautta saat halutessasi integraation myös esim MailChimpiin.

Klevun hakuteknologia

Klevu on kolmannen osapuolen hakuteknologia, joka on liitettävissä ProsperCartiin. Klevun älykäs ja luonnolliseen kieleen perustuva hakuratkaisu auttaa ostajia löytämään heille sopivat tuotteet helpommin ja nopeammin. Hyvin toimiva haku lisää verkkokaupan myyntiä. Kun kuluttajat löytävät etsimänsä tuotteet paremmin, sivuilla viihdytään pidempään ja ostokset keskeytyvät harvemmin.