2ndChain-integraatio

15.01.2016

Lisää myyntiä: 2ndChain-tavarantoimittajaportaalin palvelu pian saatavilla ProsperCartin verkkokauppiaille!2ndChain

ProsperCart ja verkkokauppojen tavarantoimittajaportaalin kehittänyt 2ndChain ovat aloittaneet yhteistyön ja järjestelmät yhdistävän integraation ohjelmistokehitystyö on parhaillaan käynnissä.

Yhteistyön myötä ProsperCartin verkkokauppiaat voivat laajentaa tuotevalikoimaansa kymmenien tavarantoimittajien ja kymmenientuhansien tuotteiden valikoimista yhden kumppanin, 2ndChainin, kautta. ProsperCart 2.5 -version myötä verkkokauppa kommunikoi automaattisesti 2ndChain-järjestelmän kanssa ja verkkokauppias voi myydä portaalista löytyviä tuotteita, kuin ne olisivat verkkokauppiaan omassa varastossa. 2ndChain hoitaa tuotteiden toimitukset asiakkaille, eikä verkkokauppiaan pääomaa sitoudu tuotteiden varastointiin.

Pilotti valittujen verkkokauppojen kanssa alkaa ProsperCart 2.5 -version ilmestyttyä. Pilotoinnin jälkeen 2ndChain-palvelu on saatavilla kaikille verkkokauppiaillemme sisältyen ProsperCart-verkkokaupan normaaliin kuukausimaksuun.

Järjestämme helmikuun alussa 4.2.2016 Tampereella verkkokauppiaillemme ProsperCart User Group -päivän, missä esitellään tarkemmin myös 2ndChainin tarjoamaa palvelua. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan ja kuulemaan lisää, ota yhteyttä Enable JavaScript to view protected content. ja kysy paikkaa User Group -tilaisuuteen. User Groupista on informoitu tarkemmin uutiskirjeessä ja hallintaliittymän uutisissa.

2ndChainiin ja tuotevalikoimaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.2ndchain.com

Lisätietoja:

Jussi Huovinen
Toimitusjohtaja
2ndChain Oy
Enable JavaScript to view protected content.
p. 0451391199