Euroloan lasku ja osamaksu -maksutavat

29.10.2015

Euroloan maksutavat Oscar Prosperissa

Euroloanin tarjoamat lasku- ja osamaksutavat ovat tuettuna Oscar Prosperissa 2.4-versiosta lähtien. Euroloan on kauppiaalle maksuton maksutapa. Silti sen todellinen vuosikorko pärjää todella hyvin vertailussa kilpailijoihinsa. Euroloan osamaksu on integroitu myös osaksi Oscar Prosperin kassajärjestelmää, joten voit tehdä osamaksu-myyntiä kätevästi myös myymälässäsi.

Euroloan-laskulla tai -osamaksulla asiakkaasi maksaa ostoksensa vaivattomasti ja turvallisesti. Maksutavat ovat selkeitä käyttää ja ostokokemus on kuluttajalle mukavan kitkaton. Asiakkaan on siten helpompi viedä ostoksensa loppuun asti, ja kesken jääneiden kauppojen määrä vähenee.

Euroloan-maksutapojen hyödyt kauppiaalle:

1. Kasvata myyntiäsi
Lasku ja osamaksu ovat kauppaa lisääviä maksutapoja niin verkkokaupassa kuin myymälässä. Helpon ja mukavan ostoskokemuksen ansiosta kaupat eivät jää kesken ja asiakkaasi ovat tyytyväisiä palveluusi. Kätevät maksutapavaihtoehdot madaltavat myös uusien asiakkaiden kynnystä ryhtyä ostosten tekoon.

2. Tyytyväiset asiakkaat
Joustavat maksuvaihtoehdot lisäävät asiakastyytyväisyyttä. Asiakas voi myöhemmin muuttaa laskun osamaksuksi (3 kk, 6 kk, 12 kk tai 24 kk). Vaihto onnistuu näppärästi ja vaivatta. Asiakastyytyväisyyttä parantaa myös edullinen vuosikorko. Arvoltaan 1 500 € ostoksen todellinen vuosikorko on 26,1 % maksuajan ollessa 12 kk. Kokonaishinnaksi  tulee 1697,15€. (sis. korko 6 %, laskutuslisä 3,95 €/kk, avausmaksu alk. 3 €).

3. Riskitön ja maksuton valinta
Maksutapa on verkkokauppiaalle maksuton ja riskitön ja helppo. Euroloan kantaa rahoitusriskin kokonaan.

Lue lisää palvelusta Euroloanin kotisivuilta:
https://www.euroloan.fi/kauppiaalle/rahoitusratkaisut


Kysy lisätietoja ja tilaa Euroloanin palvelut verkkokauppaasi

Euroloanin myynnin yhteystiedot:

Julius Hemminki
040 572 9728
Enable JavaScript to view protected content.


Tommi Häggström
050 348 1458
Enable JavaScript to view protected content.

Euroloan materiaalit

Euroloanin kauppiaan materiaalipankista löydät Euroloan bannerit, esitteet, logot ja myyntitekstit, joita voit hyödyntää verkkokaupassasi.