Jousto Lasku ja Osamaksu ProsperCartin 2.0-versiossa

26.03.2014

Jousto Laskulla ja Jousto OsamaksullaJouston (entinen Joustoraha) verkkomaksutavat Jousto Laskulla ja Jousto Osamaksulla ovat tuettuna ProsperCartin 2.0-versiossa.

Jousto Laskulla ja Jousto Osamaksulla on riskitön ja vaivaton tapa kasvattaa myyntiä:

  • Jousto on kauppiaalle täysin maksuton palvelu, vailla kuukausimaksuja tai muitakaan kuluja.
  • Jousto kantaa puolestasi mahdollisen luottotappioriskin ja saat täysimääräisen tilityksen heti, osamaksuerien määrästä riippumatta. 
  • Kauppiastilitykset maksetaan kerran viikossa tai tihennetysti sopimuksen mukaan.
  • Pankkitunnistautuminen karsii petosriskiä, joten voit postittaa tilauksen kuluttajan haluamaan osoitteeseen tai käyttää suosittua SmartPOSTia. 
  • Joustoa voidaan käyttää myös aineettomien palveluiden maksamiseen.
  • Jousto lähettää puolestasi Jousto Laskun kuluttaja-asiakkaalle, kirjeitse tai sähköisesti

Katso lisätietoja ja käy testaamassa Joustoa osoitteessa www.jousto.com.

Jousto on kehittänyt maksutapaa entistäkin kauppias- ja kuluttajaystävällisemmäksi vastaamalla kauppiailta saatuun palautteeseen ja nostamalla Jousto Osamaksulla enimmäismäärän 2000 euroon.
Kuluttajalle Jouston uudistus tarkoittaa hakuprosessin kysymysten helpottamista ja automaattisia toimintoja nopeuttamaan maksatusta.
Jouston maksutapahtuman prosessi, www-sivut sekä Jouston uutiskirjeet ovat skaalautuvia ja toimivat optimoidusti eri päätelaitteilla (mobiili, tabletit ja tietokoneet).

Tilaa Jousto verkkokauppaasi ottamalla yhteyttä yritysmyyntiin, sähköpostitse heidi.makinen at jousto.com tai puhelimitse nro. 040 681 4414.

Jousto on osa DFC Nordic Oyj:tä:

Jousto on DFC Nordic Oyj konsernin tuottama maksutapaa, joka on käytössä yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Asiakkaasi saa Jousto Laskulla 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 €) ja Osamaksulla 1-12kk maksuaikaa (kk-korko 2,42 % ja laskutusmaksu 4,90 €). DFC Nordic Oyj -konserni on osa USA:ssa pörssilistattua Dollar Financial Groupia, jolla on n. 5 000 työntekijää 1 236 toimipisteessä. Kaikki Suomen palvelut, kuten Jousto, on kehitetty Suomessa ja Suomesta käsin Jousto myös palvelee asiakkaitansa henkilökohtaisesti. 

Lataa tästä Jouston esite - mitä etuja Jousto tuo verkkokauppiaalle