Klarna Checkout -tuki ProsperCartin 1.5-versiossa

04.04.2014

Klarna Checkout - Lasku, Osamaksu, verkkopankit ja luottokortit - kaikki samassa paketissa!ProsperCartin huhtikuussa julkaistavaan 1.5-versioon on tulossa tuki Klarna Checkout -maksutavalle.


Klarna on yksi verkkomaksamisen edelläkävijöitä. Jokainen sekunti Klarnan maksutavoilla tehdään ostoksia verkossa. Klarnan maksutapoja käyttää jo 25 miljoonaa kuluttajaa ja yli 43 000 verkkokauppaa. Nyt Klarna on julkaissut uuden tuoteinnovaationsa, Klarna Checkoutin, jonka myötä verkkokauppias saa kätevän kokonaisratkaisun verkkomaksamiseen. Klarna Checkout sisältää kaikki suosituimmat maksutavat, myös verkkopankit ja korttimaksut. Lisäksi Klarna Checkout minimoi verkkokaupan kassalla syötettävän tiedon määrän, jolloin ostaminen on kitkatonta ja nopeaa. Klarna Checkoutissa asiakas syöttää vain sähköpostiosoitteensa ja postinumeronsa ja niiden perusteella järjestelmä hakee asiakkaan osoitetiedot valmiiksi. Näin kuluttaja vie helpommin ostoksensa loppuun asti ja hylättyjen ostoskorien määrä laskee.

Klarna Checkout - toimii myös mobiilissa

Tällä hetkellä yli 1 500 verkkokauppaa on jo valinnut Klarna Checkoutin. Parhaimmillaan Klarna Checkoutiin vaihtaneiden verkkokauppiaiden konversioaste on noussut yli 20%. Kuluttajan käyttämällä laitteella ei ole merkitystä, koska Klarna Checkout toimii samalla tavalla tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Kuten Klarnan perinteisissä Lasku- ja Tili-palveluissa, Klarna vastaa kaikista petos- ja luottoriskeistä maksutavasta riippumatta ja saat Klarnalta tilitykset kaikissa tapauksissa. Klarna toimittaa tilitysraportit ja hoitaa rahanpalautukset kauppiaan puolesta.

Täältä voit lukea lisää ja tilata verkkokauppaasi Klarna Checkoutin

Lue lisää ja tilaa hanki verkkokauppaasi Klarna Checkout

Klarna Checkout -tarjous ProsperCartin asiakkaille 30.4.2014 asti

Klarna ja ProsperCart tarjoavat nyt Klarna Checkoutin rajoitetun ajan tarjoushintaan! Tarjoamme Klarna Checkoutin ProsperCartin asiakkaille tarjoushintaan. Saat kolme ensimmäistä kuukautta ilman kuukausimaksuja (normaalisti 49€ /kk), eli kaiken kaikkiaan säästät 147€! Tilaa heti Klarna Checkout verkkokauppaasi!