PostNord-integraatio

27.10.2015

postnordPostNordin kattavat logistiikkapalvelut löytyvät pian ProsperCartin alustasta!

PostNord on Pohjoismaiden johtava logistiikkayritys, jolta löytyy kattavat ratkaisut verkkokaupalle! PostNordin lähtökohtana ovat turvalliset, yksinkertaiset ja joustavat ratkaisut, jotka palvelevat yhtä hyvin sekä yrityksiä että kuluttajia. PostNordilla on Pohjoismaissa 5800 palvelupistettä ja 120 terminaalia, minkä ansioista käytössäsi on ylivoimaisesti laajin jakeluverkosto. Euroopan ja muun maailman tavoitat PostNordin kattavan DPD-verkoston ja monien muiden isojen kumppaneiden välityksellä. PostNord hoitaa puolestasi myös varastoinnin ja räätälöi tarvitsemasi lisäarvopalvelut. Lue, miten Zalando ja Ellos hyödyntävät PostNordia verkkokaupassa: www.postnord.fi/verkkokauppa.

PostNordin toimipistehaku ja PostNordin pakettikorttien tulostus tulevat ProsperCartin joulukuussa julkaistavaan 2.4-versioon.

Tietoa PostNord-konsernista:

Me toimitamme. PostNord on johtava Pohjoismaihin, Pohjoismaista ja Pohjoismaissa tarjottavien viestintä- ja logistiikkaratkaisujen toimittaja. Varmistamme myös postipalvelut yksityishenkilöille ja yrityksille Ruotsissa ja Tanskassa. Asiantuntemuksemme ja vahvan jakeluverkostomme avulla luomme edellytykset tulevaisuuden viestinnälle, verkkokaupalle, jakelulle ja logistiikalle Pohjoismaissa. Vuonna 2014 konsernilla oli 38 000 työntekijää, ja sen liikevaihto oli 40 miljardia Ruotsin kruunua. Konsernin emoyhtiö on ruotsalainen julkinen yhtiö, ja sen pääkonttori sijaitsee Solnassa. Vieraile sivuillamme osoitteessa www.postnord.com.

Ota heti selvää PostNordin palveluista - nyt on hyvä hetki kilpailuttaa yrityksesi logistiikkapalvelut uudestaan!

PostNordin myynnin yhteystiedot:

Enable JavaScript to view protected content. 

Postnord Marc Mahler Zalando