ProsperCart® Diamond 1.5-versio on julkaistu

10.04.2014


ProsperCart Diamond 1.5 -versio on julkaistu 10.4.2014. Uudessa versiossa on mm integroituna monia uusia maksutapoja, sekä se on valmiiksi Flashnode-yhteensopiva. Isompia uusia toiminnallisuuksia ovat hakuloki ja hakusanaohjausominaisuus, joista kerrotaan tarkemmin muutoshistoriassa. Lisäksi versiossa on lukuisia pienempiä uudistuksia ja virheiden korjauksia.

Uudet maksutavat:

Klarna Checkout -maksutapaintegraatio

Klarna Checkout sisältää kaikki suosituimmat maksutavat, myös verkkopankit ja korttimaksut. Lisäksi Klarna Checkout minimoi verkkokaupan kassalla syötettävän tiedon määrän, jolloin ostaminen on kitkatonta ja nopeaa. Klarna Checkoutissa asiakas syöttää vain sähköpostiosoitteensa ja postinumeronsa ja niiden perusteella järjestelmä hakee asiakkaan osoitetiedot valmiiksi. Näin kuluttaja vie helpommin ostoksensa loppuun asti ja hylättyjen ostoskorien määrä laskee.
Lue lisää Klarna Checkoutista

Paytrail-tili -maksutapaintegraatio

Paytrail-tili on uudenlainen tapa maksaa verkossa merkittävästi aiempaa helpommin. Asiakas voi maksaa tilauksensa vain syöttämällä sähköpostiosoitteensa ja puheliin tekstiviestillä tulevan PIN-koodin. Ostaminen helpottuu merkittävästi ja varmasti myös heräteostosten määrä tulee tämän myötä kasvamaan!
Lue lisää Paytrail-tilistä

BitPay / Bitcoin

Maailmalla kovaa vauhtia yleistynyt Bitpay-maksujärjestelmä on nyt saatavilla myös ProsperCart-verkkokauppaohjelmiston asiakkaille. ProsperCartia käyttävät verkkokaupat voivat 1.5 -versiosta lähtien liittää Bitcoin-maksut osaksi liiketoimintaansa.
Lue lisää Bitcoin-maksuista

Bigbankin UNO osamaksu -maksutapaintegraatio

BIGBANKin UNO osamaksu on kauppiaalle kuluton rahoitusratkaisu, jolla saadaan hoidettua suuretkin luottosummat, jopa 10 000 euroon asti, 3-72 kuukauden maksuajalla. Riskitön: luottopäätöksen jälkeen luottoriski siirtyy BIGBANKille.
Lue lisää UNO osamaksusta

Flashnode-yhteensopivuus

Flashnode toimii tiedonvälittäjänä verkkokaupan ja muiden järjestelmien välillä. Flashnoden kautta verkkokauppaohjelmiston saa yhdistettyä esimerkiksi taloushallinnon järjestelmiin, kassajärjestelmään, ERP:iin ja CRM:ään. Flashnode automatisoi verkkokauppasi tiedonsiirron alkaen 49 euron kuukausimaksulla. ProsperCart on Flashnoden ensimmäinen sertifioitu verkkokauppaohjelmistokumppani.

Lue lisää Flashnodesta

Muut uudet ominaisuudet

Muut 1.5-versiossa tulevat ominaisuudet ja muutokset on listattu muutoshistoriaan.


Laitetaanko päivitystyö tilaukseen?

Haluatko 1.5-version kaikkine etuineen käyttöösi mahdollisimman pian? Tilaa päivitys heti ProsperCartin myynnistä! Työjonot täytetään tilausjärjestyksessä.