Web Monkey on nyt ProsperCart Oy

17.12.2012

Lehdistötiedote: Web Monkey Oy on nyt ProsperCart Oy

Vuonna 2004 perustettu Web Monkey Oy on vaihtanut yrityksen toiminimen ProsperCart Oy:ksi joulukuussa 2012. Liiketoimintamme keskittyy nykyään suurimmalta osin ProsperCart® verkkokauppaohjelmiston ympärille ja haluamme nimen muutoksella yksinkertaistaa markkinointiamme, varsinkin yrityksen tavoitellessa kansainvälistymistä tulevaisuudessa. Yrityksen omistuksessa ei ole tapahtunut muutoksia, vain nimi vaihtui. Web Monkey on jatkossakin yrityksen aputoiminimenä.

ProsperCart® verkkokauppaohjelmiston myynti on kasvanut voimakkaasti vuoden 2012 aikana ja yrityksemme liikevaihto onkin noin kaksinkertaistunut tämän vuoden aikana ja myös henkilöstömäärämme on kasvanut. Olemme saaneet olla kehittämässä useiden kymmenien verkkokauppiaiden liiketoimintaa. Se on mielestämme mielenkiintoista ja palkitsevaa ja se innostaa meitä kehittämään ohjelmistoamme ja palveluitamme yhä paremmiksi.

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme rauhallista joulun aikaa ja menestyksekästä uutta vuotta 2013.