Verkkokauppaliiketoiminnan koulutuspalvelut

ProsperCart Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja Vesa Nippala toimii myös verkkokauppaliiketoiminnan kouluttajana ja konsulttina. Hän käy puhujana seminaareissa ja koulutustilaisuuksissa, sekä pitää myös asiakaskohtaisia koulutuksia ja konsultointia. Vesa on toiminut myös itse verkkokauppiaana ja tuntee monipuolisesti verkkokauppaliiketoiminnan kaikki osa-alueet.

Koulutuksien aiheet liittyvät yleensä verkkokaupan perustamiseen ja verkkokauppaliiketoiminnan kehittämiseen, siihen miten verkkokauppaliiketoiminnasta saadaan rakennettua kannattavaa. Verkkokaupan perustaminen on helppoa sinänsä, mutta verkkokauppaliiketoiminnan rakentaminen kannattavaksi ja yhden tai useita työntekijöitä työllistäväksi ei ole niin yksinkertaista. Osallistu koulutukseemme, niin saat kattavan yleiskuvan siitä mitä kaikkia asioita on syytä osata ja ottaa huomioon. Verkkokauppiaalla tulisi olla monipuolinen osaaminen verkkokauppaliiketoiminnasta, jotta hänellä olisi paremmat edellytykset pärjätä kilpailussa.

Haluatko osallistua koulutukseemme? Ota yhteyttä!

Koulutuspalautteiden arvosanat

Pyydän usein koulutuksiin osallistujia täyttämään koulutuspalautelomakkeet. Tässä kahden viimeisimmän koulutuksen koulutuspalautteiden keskiarvot arvosteluasteikolla 1-5 (päivitetty 2014/10):

Koulutuksen yleisarvosana4,8
Koulutuksen sisältö4,6
Kouluttajan asiantuntemus4,9
Etenemisnopeus ja koulutusmetodit4,4
Käytännön järjestelyt, koulutustilat ja tarjoilut4,5

Otteita koulutuksiimme osallistuneiden palautteista:

  • "Koulutus oli oikein antoisa, nostit esiin monia tärkeitä asioita, joita en olisi osannut huomioida. Siis suuri kiitos!"
  • "Kiitokset ihan mahtavasta luennosta!"
  • "Sain aivan älyttömän hyviä näkökulmia sinulta. ProsperCart on selkeästi yksi vaihtoehto, kun alan perustamaan verkkokauppaa."
  • "Kiitos materiaaleista ja hyvästä luennosta. Se oli inspiroiva, ja omalla kohdallani tuli myös paljon uutta hyödyllistä tietoa."
  • "Erittäin suuret kiitokset. Sinun esityksesi oli tosi hyvä ja selkeä!"
  • "Kaiken kaikkiaan esityksesi oli tosi hyvä…ja erittäin selkeä."
  • "Uskon kyllä, että esityksesi herätti tosi paljon tärkeitä kysymyksiä alkavien yrittäjien päässä"
  • "Kiitos Vesa kattavasta ja hyvästä esityskokonaisuudesta. Itse tulin uteliaisuudesta ja vaikutuin - tulevaisuus on mahdollisuuksia täynnä!"

Verkkokauppiasyrittäjyydestä uusi ura -koulutus Tampereen Protomolla 2012.

Kuva: Verkkokauppiasyrittäjyydestä uusi ura -koulutus Tampereen Protomolla 2012.

HAMKin, Hämeen Yrittäjien ja Hämeen Kauppakamarin järjestämän tuoreiden yrittäjien aamukahvitilaisuuden videotallenne 6.11.2013, aiheena "Verkkokaupan myynnin kasvattaminen", kesto 74 minuuttia, puhujana ProsperCart Oy:n toimitusjohtaja Vesa Nippala:

30.9.2014 vietettiin Tampereen UKK-instituutilla ProsperCart Oy:n 10-vuotisjuhlia ja samalla julkistettiin ProsperCart® -ohjelmiston 2.0 -versio. Tilaisuudessa Vesa Nippala piti koulutuksen hakukoneoptimoinnista. 46 minuutin puheenvuorossaan hän kertoo miten hakukoneet toimivat ja miten verkkokauppias voi käytännössä itse tehdä hakukoneoptimointia.